Elephants, bagels and studying

Χθες μετά το μάθημα, η φίλη C. κι εγώ πήγαμε για lunch στο Elephants and Bagels, μικρό αδερφάκι του αγαπημένου Elephant House. Φάγαμε από ένα bagel, χαζέψαμε φοιτητική εφημερίδα και βγάλαμε τα διαβάσματά μας.
Εδώ το ελεφαντοπορτοφολάκι μου ποζάρει μπροστά από τις ζωγραφιές των θαμώνων που καλύπτουν τους τοίχους του μαγαζιού. Διακρίνεται και το άρθρο που διάβαζα, κάτι για το Τσέρνομπιλ και τους κτηνοτρόφους της Βόρειας Αγγλίας, public understanding of science κι έτσι, ενδιαφέρον αλλά μάλλον δεν θέλετε να μάθετε περισσότερα.




Κι εδώ η φίλη C. διαβάζοντας με προσήλωση το ίδιο άρθρο. Διακρίνονται κι άλλες ζωγραφιές θαμώνων στον τοίχο, καθώς και τα απομεινάρια του smoothie της φίλης C.


 


Σήμερα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί πήρα πίσω διορθωμένες 2 από τις 3 εργασίες του προηγούμενου 6μήνου και τα πήγα απρόσμενα καλά! Αν σκεφτεί κανείς σε τι κατάσταση ήμουν όταν τις έγραφα, περίμενα χειρότερα. Το Gryffindor όμως στέκεται στο ύψος του, έχει πιο ενδιαφέροντα μαθήματα αυτό το 6μηνο και ανανεωμένη πίστη στις ακαδημαϊκές του ικανότητες!

3 τσιτσιρίσματα:

ZlatkoGR είπε...

I *really* like those posts!

(Επίσης: Σε αυτό δεν πήγαμε ρε γαμώτο. Άντε, δεν πειράζει, τον Αύγουστο, καλανάμαστε!)

mafaldaQ είπε...

Μπράβο βρε κορίτσι! Το διάβασα και σε twitter και χάρηκα πολύ! Έτσι γερά και με πολύ τσαμπουκά! Τέλειο πορτοφολάκι btw!

deadendmind είπε...

@Ζλατκο: χαίρομαι! :-)
(θα πάμε, θα πάμε, θα σε αφήσω εγώ χωρίς bagel; είναι κι ωραία τα άτιμα)

@Μαφάλντα: Ευχαριστώωωωω! :-)
Το πορτοφολάκι το πήρα στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι, που είχα έρθει πριν φύγω!